Τελευταία Νέα

Ασυνήθιστα πράγματα που βρέθηκαν σε ανθρώπινο στομάχι

Όταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο  και ο πόνος από την κοιλιά δεν υποχωρεί με τίποτα τότε οι πάσχοντες απευθύνονται σε κάποιο γιατρό και στις επίμονες ερωτήσεις τους αν κατά λάθος κατάπιαν κάτι το αρνούνται.. μέχρι να γίνει η πρώτη ακτινογραφία που θα αποκαλύψει τα πάντα.

Δείτε ορισμένες ακτινογραφίες με τα πιο περίεργα αντικείμενα που ανακάλυψαν οι γιατροί μέσα σε σώματα ασθενών.

Κίνα. Ένας άντρας εισήχθη στο νοσοκομείο, όπως αναφέρεται με ένα ζωντανό χέλι στο στομάχι του. Βλέποντας μια ταινία πορνό άμοιρος εισήγαγε το 50 εκατοστά χέλι στον πρωκτό. Τα μέλη της ιατρικής ομάδας ανέφεραν ότι χέλι σε όλη την διάρκεια της εγχειρίσεις ήταν ζωντανό και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να βρει μια διέξοδο.

Σε ένα από τα νοσοκομεία της Κίνας εισήχθη ένας άντρας με πόνο στην κοιλιά. Οι γιατροί βρεθήκαν σε αμηχανία όταν είδαν από που προερχόταν ο πόνος. Αιτία ήταν ένα μπουκάλι, το οποίο δεν είναι γνωστό το πώς έφτασε εκεί και αφαιρέθηκε χειρουργικά.

Κάθε χρόνο υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου παιδιά καταπίνουν μπαταρίες. Τον Δεκέμβριο του 2013, 13 μηνών αγόρι από το Leicester της Αγγλίας, πέθανε από εσωτερική αιμορραγία μετά από κατάποση μπαταρίας.

Στην Κίνα ένας άντρας έπαιζε με ένα καρφί ανάμεσα στα δόντια του, όταν ξαφνικά έβηξε και το κατάπιε. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί με ακτίνες Χ βρήκαν το καρφί στον δεξιό πνεύμονα. Ο καθηγητής Hu Ke προσπάθησε να το τραβήξει έξω, αλλά την κρίσιμη στιγμή ο άντρας έβηξε πάλι και το αναρρόφησε πίσω. Αυτή τη φορά ήταν στο αριστερό πνεύμονα του. Μετά από πολλές προσπάθειες το καρφί αφαιρέθηκε από το στομάχι του.

Μια 33 χρονών γυναίκα προσπάθησε να τραβήξει ένα κόκαλο από ψάρι που είχε κολλήσει στο λαιμό με ένα κουτάλι και κατά λάθος το κατάπιε. Απαιτήθηκε χειρουργική επέμβαση για να το αφαιρέσουν.

Από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ένας άντρας όπου οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν την παρουσία ξένων αντικειμένων στο στομάχι του. Όπως αποδείχθηκε στο στομάχι του, βρήκαν 54 κάψουλες μεθαμφεταμίνης.

Ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου με έναν παράδοξο τρόπο. Της έβαλε μέσα σε παγωτό ένα δαχτυλίδι με αποτέλεσμα μαζί με το παγωτό να καταπιεί και το δαχτυλίδι. Μετά από τις διαβεβαιώσεις του φίλου της το δαχτυλίδι βρέθηκε με ακτίνες Χ στο στομάχι της κοπέλας.

Ένας 27χρονος, καθάριζε τα δόντια του μετά το δείπνο και αντί για οδοντογλυφίδα χρησιμοποίησε ένα 10 εκατοστών ψαλίδι νυχιών. Κάποιος από τους φίλους αστειεύτηκε, ο 27χρονος γέλασε και κατά λάθος κατάπιε ψαλίδι.

Κινητό στο στομάχι... Η εικόνα έχει ληφθεί σε μια φυλακή στο Σαν Σαλβαδόρ. Αυτό δείχνει πόσο κάποιοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να υπομείνουν τους πόνους μόνο και μόνο για να μείνουν σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Ένας 62χρονος με διανοητική αναπηρία, εισήχθη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, το 2002. Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν την αιτία του πόνου του ασθενούς . Το στομάχι του περιείχε περίπου 350 κέρματα (650 $) συν ότι υπήρχαν και διακοσμητικές βελόνες.

Κεντρικές φυλακές του Ράλεϊ, Βόρεια Καρολίνα. Ο τρόφιμος των  φυλακών έκανε κατάποση ένα ελατήριο, όπως φαίνεται στην εικόνα. Χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο εκτός των φυλάκων.

Οι γιατροί στο Πακιστάν αφαίρεσαν μια λάμπα από το παχύ έντερο ενός ασθενή που δεν μπορούσε να εξηγήσει πως βρέθηκε εκεί.

Ασυνήθιστα πράγματα που βρέθηκαν σε ανθρώπινο στομάχι
Item Reviewed: Ασυνήθιστα πράγματα που βρέθηκαν σε ανθρώπινο στομάχι 9 out of 10 based on 10 ratings. 9 user reviews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

▧ Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.

▧ Opinions, complaints, ideas, and anything you'd like to say.

Copyright © 2015 melwdos με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Designed by Templateism.com
Από το Blogger.