Τελευταία Νέα

Εικονες ζωής... κοντά στον ιό Έμπολα στη Δυτική Αφρική

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι ο ιός Έμπολα έχει σκοτώσει πάνω από 3.400 ανθρώπους, στις χώρες της Δυτικής Αφρικής, με σχεδόν 2.000 από αυτούς στη Λιβερία και διπλάσιοι μολυσμένοι από το πρόσφατο ξέσπασμα που ξεκίνησε. Η Παγκόσμια Τράπεζα εκτιμά ότι ο οικονομικός αντίκτυπος του Έμπολα θα υπερβεί τα 32 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Αμερικανοί αξιωματούχοι υγείας κάνουν ένα σενάριο για την επιδημία του ιού Έμπολα στη Δυτική Αφρική , προειδοποιώντας ότι ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί θα μπορούσε να φτάσει σε τουλάχιστον 1,4 εκατομμύρια μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Η συλλογή των εικόνων δείχνει τις επιπτώσεις της επιδημίας κατά τη διάρκεια της, τον περασμένο μήνα στην Αφρική.
Πηγή: www.bostonglobe.com

life_with_Ebola-01
1Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ). Εργαζόμενος για την υγεία με προστατευτική ενδυμασία φέρνει ένα παιδί που είναι ύποπτο ότι έχει Έμπολα στο κέντρο των ΓΧΣ στις 5 Οκτωβρίου στο Πέινσβιλ, Λιβερία. (Φωτογραφία - John Moore / Getty Images)

life_with_Ebola-02
2Τα παπούτσια από έναν ύποπτο ασθενή αποκλεισμένα με πέτρες από τους κατοίκους της περιοχής στη Σιέρρα Λεόνε, την 24 Σεπτεμβρίου.  (Φωτογραφία - Michael Duff / Associated Press)

life_with_Ebola-03
3Ένας νεκροθάφτης ετοιμάζει ένα νέο τάφο έξω από ένα κέντρο θεραπείας Έμπολα στις 7 Οκτωβρίου κοντά στο Gbarnga, Bong County στην κεντρική Λιβερία. (Φωτογραφία - John Moore / Getty Images)

life_with_Ebola-04
4Μια νοσηλεύτρια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα προετοιμάζεται με τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας πριν από την είσοδο στη ζώνη υψηλού κινδύνου του ιού Έμπολα στη Μονρόβια, Λιβερία. (Φωτογραφία - Jerome Delay / Associated Press)

life_with_Ebola-05
5Ένα νεαρό κορίτσι που πιθανόν να έχει μολυνθεί από τον ιό Έμπολα και έχει μετακινηθεί σε καραντίνα σε νοσοκομείο, στις 6 Οκτωβρίου στην Foredugu. (Φωτογραφία - Florian Plaucheur / AFP / Getty Images)

life_with_Ebola-06
6Ένας Γιατρός Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ), πλένει τα χέρια του σε χλωριωμένο νερό, μετά από το πλύσιμο στις  μπότες που στεγνώνουν στο κέντρο των ΓΧΣ στις 5 Οκτωβρίου στο Πέινσβιλ, Λιβερία. (Φωτογραφία - John Moore / Getty Images)

life_with_Ebola-07
7Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, ο μικροβιολόγος υπολοχαγός Jimmy Regeimbal ετοιμάζεται να εξετάσει δείγματα αίματος για Έμπολα στο εργαστήριο, στις 7 Οκτωβρίου κοντά στο Gbarnga της κεντρικής Λιβερία. Οι ΗΠΑ λειτουργούν 4 κινητά εργαστήρια στη Λιβερία, ως μέρος στην επιδημία του ιού Έμπολα. (Φωτογραφία - John Moore / Getty Images)

life_with_Ebola-08
8Παιδιά που  πλένουν τα χέρια τους με σαπούνι και χλωρίνη στις 3 Σεπτεμβρίου για να εμποδίσουν την εξάπλωση του ιού στο πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο της αγοράς στη βόρεια πόλη της Σενεγάλης, μία από τις σημαντικότερες εμπορικές πόλεις στη Δυτική Αφρική.
(Φωτογραφία - Seyllou / AFP / Getty Images)

life_with_Ebola-09
9Εργαζόμενοι για την υγεία, φορτώνουν έναν ύποπτο ασθενή στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου στο Freetown, Σιέρρα Λεόνε, στις 24 Σεπτεμβρίου.(Φωτογραφία - Michael Duff / Associated Press)

life_with_Ebola-10
10Ένας εργαζόμενος στον τομέα υγείας, ντυμένος με ενδυμασία αντι-μόλυνσης, μιλάει σε ένα τετράχρονο παιδί, σε ένα κέντρο κράτησης για ύποπτους ασθενείς στο Redemption Hospital στις 3 Οκτωβρίου στη Μονρόβια, Λιβερία. Είχε φτάσει εκεί με την άρρωστη μητέρα του και τα δύο αδέλφια για να ελεγχθεί και αυτό.
Ο πατέρας του πέθανε από τη νόσο μία εβδομάδα πριν. (Φωτογραφία - John Moore / Getty Images)

life_with_Ebola-11
11Εργαζόμενοι στην υγεία πριν να εισέλθουν στη ζώνη υψηλού κινδύνου, το πρωί στη μονάδα Θεραπείας , στις 6 Οκτωβρίου.  Το θεραπευτικό κέντρο, λειτουργεί από μια αμερικανική φιλανθρωπική οργάνωση, την International Medical Corps. Οι εργαζόμενοι προσδιορίζουν ποιος έχει μολυνθεί.
(Φωτογραφία - Daniel Berehulak / The New York Times)

life_with_Ebola-12
12Οι εργαζόμενοι της εταιρείας καθαρισμού συλλέγουν  τα σκουπίδια στη κεντρική Μονρόβια στις 30 Σεπτεμβρίου στη Λιβερία.(Φωτογραφία - Pascal Guyot / AFP / Getty Images)

life_with_Ebola-13
13Ένας εργαζόμενος στη υγείας ψεκάζει με απολυμαντικό, κάποιον στο κέντρο κράτησης για ύποπτους ασθενείς με Έμπολα στο Redemption Hospital στις 3 Οκτωβρίου στη Μονρόβια, Λιβερία. (Φωτογραφία - John Moore / Getty Images)

life_with_Ebola-14
14Μια ομάδα θάβει το σώμα του Robert Yini, ο οποίος πέθανε από Έμπολα, σε ένα νεκροταφείο δίπλα στη Μονάδα Έμπολα κοντά στο Gbarnga, Bong County, της Λιβερίας, στις 6 Οκτώβριου Το κέντρο, το οποίο περιλαμβάνει ένα χώρο διαλογής, μια περιορισμένη μονάδα για ασθενείς με υποψία του ιού και μια άλλη για εκείνους που είναι στο έλεος της νόσου. (Φωτογραφία - Daniel Berehulak / The New York Times)

life_with_Ebola-15
15Μια λερωμένη χειρουργική μάσκα βρίσκεται έξω από το κέντρο θεραπείας Έμπολα στο Νοσοκομείο στις 6 Οκτωβρίου, στις παρυφές της Μονρόβια, Λιβερία. (Φωτογραφία - John Moore / Getty Images)

Εικονες ζωής... κοντά στον ιό Έμπολα στη Δυτική Αφρική
Item Reviewed: Εικονες ζωής... κοντά στον ιό Έμπολα στη Δυτική Αφρική 9 out of 10 based on 10 ratings. 9 user reviews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

▧ Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.

▧ Opinions, complaints, ideas, and anything you'd like to say.

Copyright © 2015 melwdos με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Designed by Templateism.com
Από το Blogger.