Τελευταία Νέα

Τα 11 καλύτερα υποβρύχια ξενοδοχεία

Ένα κρεβάτι και πρωινό ακούγεται κάπως απλό, και ίσως μερικοί άνθρωποι ψάχνουν για πιο ενδιαφέροντα μέρη για να ζήσουν ένα όνειρο..! Αυτός ο λόγος είναι για τα υποβρύχια ξενοδοχεία που γίνονται όλο και πιο δημοφιλής, με την μεγάλη πολυτέλεια εκεί κάτω. Αλλά θα μπορούσε πραγματικά να αισθάνονται ασφαλείς και να κοιμούνται; Δεν είμαι σίγουρος, αλλά εδώ είναι τα 11 καλύτερα υποβρύχια  ξενοδοχεία στον πλανήτη.

Shimao-Wonderland-Intercontinental
Shimao Wonderland Intercontinental, Κίνα.
 Τριάντα χιλιόμετρα έξω από τη Σαγκάη, υπάρχει ένα 19 ορόφων ξενοδοχείο που κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή. Βρίσκεται στη βάση του βουνού Tianmenshan, σε ένα εγκαταλελειμμένο, γεμάτο με νερό λατομείο. Αυτό το ξενοδοχείο θα διαθέτει δύο υποβρύχια ορόφους, καθώς ένα εστιατόριο και δωμάτια που έχουν θέα σε ένα γυάλινο "τοίχο" ενυδρείο.


Utter-Inn
Utter Inn, Σουηδία.
 Για περίπου 75 δολάρια το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν στα πλωτά δωμάτια, ένα έργο τέχνης από τον Mikael Genberg. Αυτά είναι αγκυροβολημένα στη λίμνη Malaren, και διαθέτουν ένα δωμάτιο πάνω από το νερό, ενώ το άλλο είναι δέκα πόδια κάτω από την επιφάνεια. Αλλά μην περιμένετε να μείνετε ικανοποιημένος-η από τις ανέσεις του Utter Inn, αφού θα βρείτε μόνο κρεβάτια και έναν πίνακα? αλλά η θέα που παρέχεται από τις τέσσερις πλευρές που βλέπουν σε ό, τι κολυμπάει κάτω από την Malaren  θα είναι αξέχαστη.


Manta Resort
Manta Resort, Τανζανία.
 Είναι αγκυροβολημένα στα ανοικτά των ακτών της Ζανζιβάρης, η πλωτή αίθουσα μοιάζει με μια έκδοση του Utter Inn. Σχεδιασμένο από τον Mikael Genberg, αυτό το μέρος θα στεγάσει τους επισκέπτες του δεκατρία πόδια κάτω από την επιφάνεια και διαθέτει τρία επίπεδα. Το κατάστρωμα σας επιτρέπει να απολαύσετε τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας  και το "αστέρι" βλέποντας τη νύχτα με ένα διπλό κρεβάτι και 360 μοίρες υποβρύχιο πανόραμα. Καταπληκτικό!


Atlantis-The-Palm
Atlantis The Palm, Ντουμπάι.
Το τέλειο ρομαντικό καταφύγιο. Αν ψάχνετε για το πιο οικείο και ρομαντικό σκηνικό για τις διακοπές σας, με υποβρύχιες σουίτες.  Με τις 65.000 θαλάσσιες μορφές ζωής που θα περάσουν μπροστά από τα μάτια σας, ποιος θα μπορούσε να κοιμηθεί σε ένα μέρος όπως αυτό;


Equarius-Hotel
Equarius Hotel στο Resorts World Sentosa, Σιγκαπούρη.
Παρόμοιο με το Atlantis The Palm του Ντουμπάι, το Equarius Hotel διαθέτει έντεκα υποβρύχιες σουίτες. Στον πρώτο όροφο, το καθιστικό είναι εξοπλισμένο με τζακούζι και αίθριο χώρο, ενώ στο κάτω μέρος το παράθυρο του υπνοδωματίου βλέπει σε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία στον κόσμο.


Conrad-Maldives
Conrad Maldives, Μαλδίβες.
Το Conrad Maldives είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στα τροπικά νερά των Μαλδίβων, στα ανοικτά των ακτών της Ινδίας. Δεν υπάρχουν υποβρύχια δωμάτια εδώ, ωστόσο, διαθέτη ένα υποθαλάσσιο εστιατόριο πολύ εντυπωσιακό. Το Conrad Maldives είναι στη χρυσή λίστα των 100 καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο.


Water-Discus-Hotel-Dubai
Water Discus Hotel, Ντουμπάι.
Από ένα συγκρότημα 21 δωματίων το Water Discus από Deep Ocean Technology είναι ένα υποβρύχιο ξενοδοχείο ισοδύναμο με ένα κινητό σπίτι. Αποτελείτε από δύο δίσκους έναν υποβρύχιο και έναν επάνω από το νερό. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα βάθη του ωκεανού, αξιοποιώντας στο έπακρο το ζεστό κλίμα.


The-Hydropolis-Dubai
Hydropolis, Ντουμπάι.
Το Hydropolis υποτίθεται ότι είναι το πρώτο πλήρως λειτουργικό υποθαλάσσιο ξενοδοχείο. Το Hydropolis Υποβρύχια Hotel βρίσκεται 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του Περσικού Κόλπου στα ανοικτά των ακτών της Jumeirah στο Ντουμπάι. Ο αρχικός σχεδιαστής του ήταν καθηγητής Roland Dieterle. Το ξενοδοχείο χτίστηκε τον Ιούνιο του 2010. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα κατασκευαστικά έργα σε όλο τον κόσμο και έχει 261 εκτάρια.


Amphibious-1000-Qatar
Amphibians 1000, Κατάρ.
Είναι ένα αμφίβιο ξενοδοχείο, με πλήρη υποβρύχια δωμάτια και ακόμη και ένα διαδραστικό μουσείο θαλάσσιας ζωής. Είναι μια ιδέα της Ιταλικής αρχιτεκτονικής εταιρείας Giancarlo Zema Group Design.
Η ανάπτυξη του ξενοδοχείου έχει εγκριθεί και οι εργασίες για το έργο έχει οριστεί να ξεκινήσουν σύντομα.


Three-Spirits-Floating-Hotel
Three Spirits, a floating hotel.
Η τελευταία λύση για τον τουρισμό στο νερό που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργήσει είναι τα Three Spirits «τρία πνεύματα», ένα πλοίο με τη μορφή τριών ξενοδοχείων. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν το προνόμιο να απολαύσουν εκτός από τα αξιοθέατα να παρακολουθήσουν τη θαλάσσια ζωή από την άνεση του δωματίου τους. Στο πρώτο πλοίο έχουν μια αίθουσα χορού στη διάθεσή τους, ένα καζίνο στο δεύτερο και στο τρίτο, υπάρχει μια αίθουσα πολλαπλών λειτουργικών σκοπούς οπως θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές.


Poseidon-Resort-Katafanga-Island-Fiji
Poseidon Resort, Katafanga Island, Φίτζι.
Αυτό το θέρετρο βρίσκεται ακόμη στο στάδιο σχεδιασμού, αλλά υπόσχεται να προσφέρει μια αλυσίδα από υποβρύχια θέρετρα πέντε αστέρων. Ο Ποσειδώνας σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τον Λ Bruce Jones, πρόεδρο της αμερικανικής υποβρύχιας, Inc. Με υποβρύχια δωμάτια, εστιατόρια και μπαρ, βιβλιοθήκη, αίθουσα συνεδριάσεων, παρεκκλήσι για γάμους.
Τα 11 καλύτερα υποβρύχια ξενοδοχεία
Item Reviewed: Τα 11 καλύτερα υποβρύχια ξενοδοχεία 9 out of 10 based on 10 ratings. 9 user reviews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

▧ Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.

▧ Opinions, complaints, ideas, and anything you'd like to say.

Copyright © 2015 melwdos με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Designed by Templateism.com
Από το Blogger.