Τελευταία Νέα

Εθνικό πένθος για Μάνδρα & Ν. Πέραμο

Θύματα και πληγές συνεχίζουν να μετρούν σε Μάνδρα Αττικής και Νέα Πέραμο μετά από το καταστροφικό πέρασμα της θεομηνίας που έπληξε τις περιοχές τα ξημερώματα της Τετάρτης 15-11-2017.

Δραματικές ώρες περνούν πολίτες που αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους, με αρκετούς να βρίσκονται στο Θριάσιο περιμένοντας νεότερα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στις περιοχές που χτύπησαν τα φυσικά φαινόμενα συνεχίζονται οι έρευνες για τα άτομα που αγνοούνται, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται εργασίες αποκατάστασης κάποιων ζημιών, αλλά και εργασίες προστασίας από μία νέα νεροποντή. Η στάθμη του νερού έχει υποχωρήσει αρκετά, ωστόσο τα προβλήματα είναι τεράστια, ενώ πολλοί κάτοικοι δεν έχουν που να μείνουν τη νύχτα.

Την ίδια ώρα όμως τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται καθώς ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων από την άνευ προηγουμένου καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, με τους νεκρούς να είναι πλέον 15, ενώ άνθρωποι αγνοούνται. Την ίδια ώρα, 17 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο «Θριάσιο» νοσοκομείο.




























Εθνικό πένθος για Μάνδρα & Ν. Πέραμο
Item Reviewed: Εθνικό πένθος για Μάνδρα & Ν. Πέραμο 9 out of 10 based on 10 ratings. 9 user reviews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

▧ Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.

▧ Opinions, complaints, ideas, and anything you'd like to say.

Copyright © 2015 melwdos με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Designed by Templateism.com
Από το Blogger.