Τελευταία Νέα

Ένας Λασπώδης κόσμος

Συνδυάστε δύο από τα πιο κοινά υλικά που βρίσκονται στην επιφάνεια του πλανήτη μας - χώμα και νερό - και παίρνετε λάσπη, η οποία έχει θεραπευτικές ιδιότητες ή απλά την απλώνεται πάνω σας για διασκέδαση. Εδώ θα δείτε φωτογραφίες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που παίζοντας με την λάσπη ή κολυμπούν μέσα σε αυτή.














Ένας Λασπώδης κόσμος
Item Reviewed: Ένας Λασπώδης κόσμος 9 out of 10 based on 10 ratings. 9 user reviews.

3 σχόλια:

  1. Η λάσπη μετά από μια αργή διαδικασία ωρίμανσης με ιαματικό νερό, κατά την οποία δημιουργείται μια μοναδική μικροχλωρίδα που καθορίζει τα συστατικά της, μετατρέπεται σ’ ένα πραγματικό φάρμακο με διαρκή αποτελέσματα.

    Αποτοξινώνει, μειώνει τους ερεθισμούς, οξυγονώνει το αίμα και τους ιστούς, ενεργοποιεί τις αντι-στρες ορμόνες, διευκολύνει την παραγωγή υποφυσιτικών ορμονών χαρίζοντας, ενέργεια και ζωντάνια, πρόληψη και θεραπεία τόσο κατά των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος όσο και στις αισθητικές περιποιήσεις της επιδερμίδας.

    Πραγματικά πολύ Ενδιαφέρον Καλησπερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν αγαλμάτινα ανάγλυφα. Το χρώμα της λάσπης, η αφή και η αίσθηση του υγρού, του παχύρευστου, ο ήχος του πλατσουρίσματος. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χιλιάδες πολίτες αναζητούν την ανακούφιση και κάνουν τα μπάνια τους για να θεραπευτούν από διάφορες ρευματολογικές διαταραχές που τους βασανίζουν χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © 2015 melwdos με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Designed by Templateism.com
Από το Blogger.