Τελευταία Νέα

Τα 10 πιο τρομακτικά τρενάκια λούνα παρκ στον κόσμο


Στης 8η Μαΐου 1976 υπήρξε μια επανάσταση στον κόσμο των Roller coaster. Στο πάρκο αναψυχής Six Flags Magic Mountain στην Καλιφόρνια είχαν άνοιξη το πρώτο τρενάκι λούνα παρκ στον κόσμο και  οι δημιουργοί ήταν πρόθυμοι να προσφέρουν βόλτες στους λάτρεις της αδρεναλίνης, ευθυγραμμίζοντας το τρενάκι με τα γερά νεύρα του επιβάτη.
Σας προσφέρουμε μια εικονική βόλτα με τα πιο τρομακτικά τρενάκια λούνα παρκ στον κόσμο!
 Σημείωση: νευρικοί και αυτοί που φοβούνται το ύψος, είναι καλύτερα να μην δουν τα βίντεο. 
(Σύνολο 10 φωτογραφίες + 10 βίντεο)




1. Silver Star, Europa Park, Rust (Baden), Γερμανία.
"Silver Star" - το υψηλότερο τρενάκι λούνα παρκ στην Ευρώπη από το 2002 θα σας μεταφέρει μέχρι το ύψος των 73 μέτρων, σε ταχύτητες έως 130 χλμ την ώρα.







2. Ο Πύργος του τρόμου 2, Dreamworld Queensland, Αυστραλία.
Ο πρώτος «Πύργος του τρόμου», άνοιξε το 1997 και κατάφερε να τρομάξει πάνω από 8 εκατομμύρια Αυστραλούς. Σε 7 δευτερόλεπτα φτάνετε στην κορυφή ενός κατακόρυφου πύργου με τελική ταχύτητα πτώσεις των 161 χλμ την ώρα.







3. Steel Dragon 2000, Nagashima Spa Land, Kuwana, Μίε, Ιαπωνία.
Το "Steel Dragon" δεν είναι ούτε το πιο γρήγορο ούτε το υψηλότερο, αλλά εξακολουθεί να έχει τη μεγαλύτερη έκταση και επίσης είναι η πιο ακριβή κατασκευή που έγινε ποτέ λόγω του όγκου.







4. Kingda Ka, Six Flags Great Adventure, Νιού Τζέρσεϊ, Ηνωμένες Πολιτείες.
Το "Kingda Ka" - στον κόσμο των Roller coaster μέχρι σήμερα παραμένει το υψηλότερο τρενάκι λούνα παρκ με μια συγκλονιστική καταγραφή των 139 μέτρων. Ωστόσο, στην ιστορία του υπήρξαν πολλά προβλήματα. Το 2005 διάφορες μηχανικές βλάβες το επηρέασαν, όπως και το 2009 που χτυπήθηκε από κεραυνό, προκαλώντας νέες ζημιές.







5. Intimidator 305, Virginia, USA.
Είναι σχετικά νέο στον κόσμο των Roller coaster. Το  2010 κέρδισε το βραβείο "Golden Ticket" ως το καλύτερο νέο τρενάκι λούνα παρκ.







6. Dodonpa, Fuji-Q, Ιαπωνία.
Έκπληξη σε αυτούς που αναζητούν το ξαφνικό και το γρήγορο. Το "Doponda" επιταχύνει ξαφνικά έως 172 χλμ την ώρα σε 1,8 δευτερόλεπτα!







7. Superman Escape from Krypton, Six Flags Magic Mountain, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.
Με μια τελική ταχύτητα 160 χλμ την ώρα και φτάνοντας στο ύψος των 126,5 μέτρων, το νέο "Superman" ξέρει το πως ακριβώς θα σας δώσει την αδρεναλίνη.







8. Thunder Dolphin, Τόκιο, Ιαπωνία.
Το "Thunder Dolphin" είναι αρκετά περιορισμένο όσο αφορά την ταχύτητα και το ύψος σε σχέση με άλλα τρενάκια σε αυτή την λίστα, αλλά έχει το δικό του μοναδικό "κόλπο" στις περιστροφες.







9. Formula Rossa, Ferrari World, Abu Dhabi, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Το "Formula Rossa" - σήμερα είναι από τα ταχύτερα τρενάκια του λούνα παρκ στον κόσμο. Επιταχύνει στα 240 χλμ την ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Η ταχύτητα είναι τόσο υψηλή ώστε αυτοί που κάθονται στην πρώτη σειρά πρέπει να φορούν ειδικά γυαλιά για να αποφύγουν τον τραυματισμό στα μάτια.







10. Eejanaika, Fuji-Q Highland, Fudziesida, Yamanashi Prefecture, Ιαπωνία.
Τελειώνοντας με το "Eejanaika Fuji-Q" που μπορεί να περιστραφεί ως και 360 μοίρες, δηλαδή όπως καταλαβαίνατε τα πάνω, κάτω.



Τα 10 πιο τρομακτικά τρενάκια λούνα παρκ στον κόσμο
Item Reviewed: Τα 10 πιο τρομακτικά τρενάκια λούνα παρκ στον κόσμο 9 out of 10 based on 10 ratings. 9 user reviews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

▧ Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.

▧ Opinions, complaints, ideas, and anything you'd like to say.

Copyright © 2015 melwdos με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Designed by Templateism.com
Από το Blogger.