Τελευταία Νέα

Al Mahara το υποβρύχιο εστιατόριο του Burj Al Arab

Στο Ντουμπάι, υπάρχουν πολλά θαύματα. Για παράδειγμα, ο ουρανοξύστης Μπουρτζ Αλ Αράμπ, που αποδίδεται στα ελληνικά ως "Πύργος των Αράβων", είναι ξενοδοχείο πολυτελείας και βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έχει ύψος 321 μ. και κατατάσσεται ως το τέταρτο ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Είναι κατασκευασμένο επί τεχνητής νήσου, 280 μ. ανοιχτά της παραλίας Τζουμέιρα και ενώνεται με την ξηρά μέσω τοξωτής γέφυρας. Σημείο αναφοράς αποτελεί το σχήμα ιστίου της όλης κατασκευής, ενώ ο χαρακτηρισμός του ως «το μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο» τίθεται συχνά υπό αμφισβήτηση.

Το επώνυμο εστιατόριο Al Mahara του Burj Al Arab σερβίρει σπεσιαλιτέ θαλασσινών και διαθέτει ένα μεγάλο ενυδρίο χωρητικότητας περίπου 10.000.000 λίτρων, ενώ η πρόσβαση γίνεται μέσω μιας προσομοιωμένης υποβρύχιας διαδρομής. Με πάνω από 50 είδη ψαριών και η αντοχή του ενυδρείου στην πίεση του νερού επιτυγχάνεται με ακρυλικούς υαλοπίνακες, πάχους 18 εκ. Το εστιατόριο Al Muntaha είναι ιδανικό για απογευματινό τσάι και κοκτέιλ.
Φυσική η ερώτηση σχετικά με το κόστος: η μέση βαθμολογία για το δείπνο τριών πιάτων με το αλκοόλ είναι περίπου - $ 200-300 ανά άτομο. Επιδόρπιο και ένα φλιτζάνι καφέ - $ 50-70.














Al Mahara το υποβρύχιο εστιατόριο του Burj Al Arab
Item Reviewed: Al Mahara το υποβρύχιο εστιατόριο του Burj Al Arab 9 out of 10 based on 10 ratings. 9 user reviews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

▧ Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.

▧ Opinions, complaints, ideas, and anything you'd like to say.

Copyright © 2015 melwdos με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Designed by Templateism.com
Από το Blogger.